Nieuwe opdrachtnemer bewaking ziekenhuis en Universiteit Maastricht voldoet niet aan leveringsverplichting

Geplaatst op 02-03-2012 in Nieuws

 Intergarde heeft momenteel te weinig gekwalificeerd personeel om per 1 maart de bewaking en beveiliging MUMC+ uit te voeren: Beveiligingsbedrijf is hierdoor voorlopig in de wacht gezet. Problemen zijn ontstaan omdat men bewakingspersoneel met aanmerkelijk lagere voorwaarden in dienst wil nemen.

 

De onlangs door de Universiteit Maastricht en MUMC+  (azM) aan Intergarde gegunde aanbesteding op het gebied van bewaking en veiligheid is voorlopig in de wacht gezet.  Dat heeft Maastricht Aktueel vernomen van twee los van elkaar staande bronnen.  Het Maastrichtse bedrijf , dat deze megaklus naar binnenhaalde om in samenwerking met Polygarde te gaan klaren, kan op het moment van de start, donderdag 1 maart,  niet voldoen aan de leveringsverplichtingen die MUMC+  in de aanbesteding heeft gesteld.  Volgens de bronnen van Maastricht Aktueel ligt het probleem in het leveren van voldoende bekwaam personeel.  Een woordvoerder van het ziekenhuis in Maastricht bevestigt dat de bewakings- en beveiligingsopdrachten tot nader order door de huidige uitvoerders van deze diensten wordt voortgezet.  Bij de UM is dat het bedrijf Securitas;  MUMC+ , waar per 1 maart Intergarde van start had moeten gaan, blijft voorlopig bewaakt worden door personeel van Trigion.   

Lees verder: www.maastrichtaktueel.nl/nieuwe-opdrachtnemer-bewaking-ziekenhuis-en-universiteit-maastricht-voldoet-niet-aan-leveringsverplichting/

Nieuws

25
feb

Actuele uitspraken aanbesteding...

Actuele uitspraken aanbestedi...

25
feb

Miljoenenaanbesteding door de...

De landelijke gezondheidsdien...

18
jun

Actuele uitspraken aanbesteding...

Hieronder treft u de actuele...

Nieuws

18
jun

Nieuw omzet in coronatijden

Veel ondernemers zijn op zo...

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen