ROC Midden Nederland gunt SecureLink netwerkklus

Geplaatst op 30-05-2012 in Nieuws

Security en netwerkintegrator SecureLink heeft van ROC Midden Nederland binnen één aanbesteding alle drie de percelen gegund gekregen. Hierdoor gaat SecureLink de toegang en beveiliging van het netwerk van de mbo-scholengemeenschap regelen, vernieuwt het het draadloze netwerk en levert het de scholengemeenschap nieuwe switches. Hier bovenop wordt SecureLink ook verantwoordelijk voor de dienstverlening. De geschatte waarde van de raamovereenkomst bedraagt 2,6 miljoen euro.

ROC Midden Nederland is met twintigduizend studenten en veertig locaties een van de grotere regionale opleidingscentra in Nederland. De scholengemeenschap was op zoek naar een proactieve strategische partner voor het beheer en het onderhoud van de totale netwerkinfrastructuur. Voor alle drie de percelen worden raamovereenkomsten afgesloten voor de levering van apparatuur inclusief alle dienstverlening. De aanschaf van de hardware is voor zowel uitbreiding als vervanging van de huidige apparatuur.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/wie_gunt_wat/4524615/3152533/roc-midden-nederland-gunt-securelink-netwerkklus.html#ixzz1wN2fWq1p

Nieuws

25
feb

Actuele uitspraken aanbesteding...

Actuele uitspraken aanbestedi...

25
feb

Miljoenenaanbesteding door de...

De landelijke gezondheidsdien...

18
jun

Actuele uitspraken aanbesteding...

Hieronder treft u de actuele...

Nieuws

18
jun

Nieuw omzet in coronatijden

Veel ondernemers zijn op zo...

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen