Regiotaxi Gelderland definitief gegund aan Willemsen de Koning

Geplaatst op 22-06-2012 in Nieuws

Drie verliezende inschrijvers hadden een kort geding aangespannen tegen de voorlopige gunning van de Regiotaxi Gelderland aan Willemsen de Koning. De rechter heeft de bezwaren van de hand gewezen en de provincie Gelderland zal daarmee de vervoersopdracht definitief aan WDK gunnen.

Dat betekent dat per 1-1-2013 het vervoer in de Achterhoek, Rivierenland, Stedendriehoek en de Vallei wordt verzorgd door WDK. De regio Noord –Veluwe wordt verzorgd door ZNC.

FNV Taxi

Pieter Beuzenberg bestuurder FNV Taxi: “Het wordt een gigantische operatie waarbij naar schatting 500 tot 600 werknemers betrokken zijn. Volgens cao taxi heeft 75% van deze werknemers recht op een baangarantie onder dezelfde voorwaarden die ze nu hebben. WDK moet dus conform cao taxi aan 375 tot 450 betrokken werknemers een baanaanbod doen.”

“Deze werknemers zijn verspreid over de hele regio, werken bij verschillende bedrijven en doen vaak verschillende soorten vervoer. Dat maakt het heel ingewikkeld en het is daarom van groot belang dat we daar bovenop zitten”, meldt hij op FNVBondgenoten.nl.

 

Lees verder via TaxiPro : www.taxipro.nl/contractvervoer/2012/06/21/regiotaxi-gelderland-definitief-gegund-aan-willemsen-de-koning/

Nieuws

25
feb

Actuele uitspraken aanbesteding...

Actuele uitspraken aanbestedi...

25
feb

Miljoenenaanbesteding door de...

De landelijke gezondheidsdien...

18
jun

Actuele uitspraken aanbesteding...

Hieronder treft u de actuele...

Nieuws

18
jun

Nieuw omzet in coronatijden

Veel ondernemers zijn op zo...

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen