Beukenhorst koffie Verstraaten Business Travel BV VelopA-Omniplay Jan de Wit Group N.V. Bergerhof Taxi & Tours BV Taxi van Dijk B.V. Cuijk Zagers Personenvervoer B.V.
Linked in Sitemap | Realisatie: BeSite

Bijeenkomst Stimuleren Verantwoord Opdrachtgeverschap Gezond en Veilig werken.

Geplaatst op 30-09-2016 in Nieuws

Vorig najaar is het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, directie Gezond en Veilig Werken, gestart met het project Stimuleren Verantwoord Opdrachtgeverschap. In het kader van dit project wordt op donderdag 3 november om 14.00 uur een bijeenkomst georganiseerd over publieke opdrachtgeverschap. Marleen Hermans, hoogleraar Publiek Opdrachtgeverschap aan de TU Delft, zal tijdens deze bijeenkomst een presentatie verzorgen.

De kwaliteit van publieke opdrachtgeverschap staat bij veel (semi-)publieke opdrachtgevers hoog op de agenda. Zo hebben opdrachtgevers een belangrijke rol bij het realiseren van goede randvoorwaarden voor gezond en veilig werken in alle fases van een opdracht (van aanbesteding tot oplevering en gebruik). In de praktijk is er niet altijd voldoende besef dat de opdrachtgever veel invloed kan uitoefenen op arbeidsomstandigheden door al tijdens de aanbesteding van werkzaamheden aandacht te besteden aan gezond en veilig werken.

PIANOo heeft een handreiking Verantwoord Opdrachtgeverschap Gezond en Veilig Werken opgesteld om inkopers in de publieke sector te informeren over de mogelijkheden om gezond en veilig werken mee te nemen in het inkoop en aanbestedingsproces. Tijdens de bijeenkomst wordt deze handreiking toegelicht en gepresenteerd.

Meer informatie en aanmelden
Bijeenkomst Stimuleren Verantwoord Opdrachtgeverschap Gezond en Veilig Werken

Nieuws

29
apr

Actuele uitspraken Aanbestedin...

Actuele uitspraken Aanbested...

29
apr

Goed werkgeverschap telt niet...

Door de opzet van de aanbe...

06
jan

Rapport: Onderzoek naar tende...

Rapport: Onderzoek naar ten...

Nieuws

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen