Beukenhorst koffie Verstraaten Business Travel BV VelopA-Omniplay Jan de Wit Group N.V. Bergerhof Taxi & Tours BV Taxi van Dijk B.V. Cuijk Zagers Personenvervoer B.V.
Linked in Sitemap | Realisatie: BeSite

Terugblik Marktdag klimaatneutraal en circulair inkopen

Geplaatst op 22-11-2019 in Nieuws

Toponderneemster en dagvoorzitter Annemarie van Gaal trapte de dag af. In een panel vroeg zij sprekers uit de publieke en private sector het hemd van het lijf; Christian Zuidema (ministerie IenW), Maria van de Heijden (MVO Nederland), Anniek Mauser (Unilever) en Alfred de Weert (CSU). De panelleden deden onder andere een oproep om marktpartijen vroegtijdig te betrekken bij het bepalen van de inkoopstrategie. Ook werd sociale impact expliciet genoemd als belangrijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord inkopen.

Daarna gingen de deelnemers zelf aan de slag. In 7 verschillende sectoren werd gewerkt aan duurzame uitdagingen en oplossingen: energie, bouw, GWW, kantoorinrichting, zero emissie voertuigen, doelgroepenvervoer en sociale ondernemingen.

Terugblik 

In de volledige terugblik van de marktontmoeting vindt u een overzicht van de leerpunten, een video-impressie en de foto’s.

Verslag Marktdag: klimaatneutraal en circulair inkopen - 7 november 2019

Nieuws

19
dec

Overheden starten buyer groups

Rijk, IPO, VNG en UVW w...

16
dec

Zeeuwse gemeenten zetten mes...

Zeeuwse gemeenten zetten m...

16
dec

Europese drempelbedragen aan...

Europese drempelbedragen a...

Nieuws

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen