Beukenhorst koffie Verstraaten Business Travel BV VelopA-Omniplay Jan de Wit Group N.V. Bergerhof Taxi & Tours BV Taxi van Dijk B.V. Cuijk Zagers Personenvervoer B.V.
Linked in Sitemap | Realisatie: BeSite

Interim management

Met succes een taxionderneming leiden is tegenwoordig geen sinecure:

  • Snel veranderende economische omstandigheden;
  • een 'woud' aan wet- en regelgevingen (o.a. verplichte opleiding taxichauffeur);
  • personeel dat niet meer vanzelfsprekend loyaal en trouw is aan haar werkgever;
  • vaste klanten die door de aanbestedingsverplichting opeens niet meer zo standvastig zijn
  • en 'last but not least' de kostenstijgingen met in het bijzonder de personeelskosten als gevolg van de nieuwe CAO-eisen.

Het is dan ook duidelijk dat de rendementen in de taxibranche de laatste jaren enorm onder druk staan en het lijkt er op dat van een krachtig herstel voorlopig nog geen sprake zal zijn.

Duizendpoot voor uitdagingen in de taxibranche

Kort gezegd, als directeur en/of eigenaar van een taxionderneming of als manager van een afdeling moet u de eigenschappen van een duizendpoot bezitten om dagelijks alle uitdagingen en problemen het hoofd te kunnen bieden en toch succesvol te zijn.

Uw onderneming draait in een wereld waarin de zekerheden en vanzelfsprekendheden van vandaag geen garantie meer zijn voor het succes van morgen.

Aan uw inzet en ervaring zal het in de regel niet liggen, daarmee heeft u immers uw bedrijf weten op te bouwen. Maar toch zijn er van die momenten dat u behoefte heeft aan externe expertise waarbij een nieuw licht wordt geworpen op uw jarenlange beleid.

Een interim manager heeft een neutrale en vernieuwende kijk op (taxi-)zakendoen; in samenspraak met u en vanuit uw input kan hij zonder emotie vanuit zijn 'helikopterview' u vertellen of u nog wel op de juiste koers zit bij het realiseren van uw doelstellingen.

Van missie via strategie naar uitvoering en succes

Voor de advisering over en de uitvoering van bovengenoemde en andere zaken heeft Dusseldorp Consultancy ruimschoots de expertise in huis.

Directeur/eigenaar Ruud Dusseldorp heeft meer dan vijfentwintig jaar werkervaring in commerciële- maar ook leidinggevende activiteiten in de personenvervoerbranche.

Zijn adviesbureau is op de hoogte van de actualiteiten in de branche en onderlinge verhoudingen en samenwerkingsverbanden van vele partijen.

Nieuws

25
feb

Actuele uitspraken aanbesteding...

Actuele uitspraken aanbestedi...

25
feb

Miljoenenaanbesteding door de...

De landelijke gezondheidsdien...

18
jun

Actuele uitspraken aanbesteding...

Hieronder treft u de actuele...

Nieuws

18
jun

Nieuw omzet in coronatijden

Veel ondernemers zijn op zo...

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen