Beukenhorst koffie Verstraaten Business Travel BV VelopA-Omniplay Jan de Wit Group N.V. Bergerhof Taxi & Tours BV Taxi van Dijk B.V. Cuijk Zagers Personenvervoer B.V.
Linked in Sitemap | Realisatie: BeSite

Verstraaten Business Travel BV

 

Opdracht 
In opdracht van Verstraaten Personenvervoer BV alsmede Express BV heeft Dusseldorp Consultancy de afgelopen jaren de begeleiding, advisering en de totale inschrijving verzorgd voor een aantal succesvolle EU - aanbestedingen w.o. Landelijk Taxivervoer in opdracht van het Ministerie van Defenisie, Landelijk taxivervoer in opdracht van de Nederlandse Spoorwegen, Taxivervoer in opdracht van IND Den Haag, Landelijk expressvervoer in opdracht van TNO en de Politie West Brabant.
Bedrijfsprofiel

Verstraaten Business Travel: exclusief zakelijk personenvervoer.

Verstraaten Business Travel verzorgt zakelijk personenvervoer door heel Nederland, voornamelijk voor grotere bedrijven en overheidsinstellingen. Die stellen hoge eisen, waar wij graag aan voldoen.

De voertuigen zijn comfortabel en schoon, van binnen en van buiten en niet ouder dan 3 jaar. Haar gediplomeerde chauffeurs zijn vriendelijk, discreet en representatief.

De administratieve afhandeling van ritten stemmen zij, net als haar dienstverlening zelf, af op uw organisatie. En door u online toegang te geven tot haar boekingssysteem bieden zij zij zowel boekingsgemak als inzicht in gereden ritten. Dankzij haar schaalgrootte en efficiënte werkwijze doen zij dit bovendien tegen bijzonder voordelige tarieven.

Verstraaten Business Travel heeft twee zusterbedrijven. Verstraaten Express, specialist in sneltransport, bezorgt uw pakketten snel en safe over de hele wereld. Verstraaten Personenvervoer verzorgt collectief en individueel personenvervoer, zoals gehandicaptenvervoer en scholierenvervoer, voornamelijk in opdracht van gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen en verzekeraars.

http://www.verstraatenexpress.nl/
http://www.verstraatenpersonenvervoer.nl/

Contact gegevens vestiging Venray
Locatie Venray
Ambachtstraat 50
5804 CD Venray
T: + 31 (0) 478 64 26 66
F: + 31 (0) 478 64 23 33
E: info@verstraaten-bt.nl

 

 

Nieuws

29
apr

Actuele uitspraken Aanbestedin...

Actuele uitspraken Aanbested...

29
apr

Goed werkgeverschap telt niet...

Door de opzet van de aanbe...

06
jan

Rapport: Onderzoek naar tende...

Rapport: Onderzoek naar ten...

Nieuws

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen