Beukenhorst koffie Verstraaten Business Travel BV VelopA-Omniplay Jan de Wit Group N.V. Bergerhof Taxi & Tours BV Taxi van Dijk B.V. Cuijk Zagers Personenvervoer B.V.
Linked in Sitemap | Realisatie: BeSite

Jan de Wit Group N.V.

Opdracht

Alle EU - aanbestedingen waarvoor Jan de Wit Autocars inschrijft worden in samenwerking met Dusseldorp Consultancy opgesteld en uitgebracht. Afgelopen jaren wiaren wij betrokken bij een aantal succesvolle aanbestedingen w.o. het stremmingenvervoer in opdracht van de Nederlandse Spoorwegen in o.a. Noord - Holland, het personeelsvervoer van Corus (Tata), leerlingenvervoer Aalsmeer en Uithoorn en diverse andere personenvervoersopdrachten.

Jan de Wit Group NV, opgericht in 1923, de personenvervoer specialist.

Jan de Wit Group NV bundelt haar ondernemingen in de vorm van een onafhankelijke, betrouwbare, flexibele, kwalitatief hoogwaardige all-round personenvervoer specialist.Met een vloot van 100 touringcars en 60 minibussen bedienen wij alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer.

Van exclusieve buitenlandse vakantiereizen, dagtochten, schoolreizen, Europese lijndiensten, shuttle services en openbaar vervoer oplossingen tot hoogwaardig 24/7 contractvervoer in opdracht van bedrijven, instellingen en overheden; Jan de Wit Group biedt altijd personenvervoer op maat.

Onze gevarieerde vloot mag tot één van de meest gedifferentieerde en modernste worden gerekend.Vanaf het prille begin is het ons doel om dagelijks de best mogelijke service aan onze opdrachtgevers te verlenen. Het zijn de mensen van Jan de Wit die hiervoor garant staan.
Het logo van Jan de Wit Group is de handtekening in het kobaltblauw van haar oprichter Jan de Wit: de handtekening staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Jan de Wit Group is als één van de weinige personenvervoerondernemingen officieel gecertificeerd met het wereldwijd erkende en geaccrediteerde kwaliteitscertificaat, voor het specifieke toepassingsgebied Vervoer van Personen, het keurmerk NEN-EN-ISO 9001 (2008).

 www.jandewitgroup.com 

 

 

Nieuws

25
feb

Actuele uitspraken aanbesteding...

Actuele uitspraken aanbestedi...

25
feb

Miljoenenaanbesteding door de...

De landelijke gezondheidsdien...

18
jun

Actuele uitspraken aanbesteding...

Hieronder treft u de actuele...

Nieuws

18
jun

Nieuw omzet in coronatijden

Veel ondernemers zijn op zo...

18
feb

Aanbestedingen als nieuw verk...

Langzamerhand zien onderne...

Actuele aanbestedingen